Dansktopfestival 2024

Dato

Oplev Danmarks største dansktopfestival når DANSKTOPFESTIVALEN I SVENDBORG kommer til Ollerup i pinsen 2024 – fra den 17. til den 19. maj. 

Vi fylder Olympen ved Svendborg med alle de største dansktopkunstnere og gi’r dig den skønneste festival fuld af dans, grin, samvær og den dejligste musik!

Gennem tre dage hylder vi musikken, samværet, dansen og det høje humør! Denne gang på den unikke og historiske plads Olympen ved Svendborg, der i 1935 blev anlagt til Det Nordiske Landsstævne – Ollerup Olympiaden – med besøg af hans kongelige højhed Christian den 10. og kronprinsesse Ingrid.

Vi fester fra fredag eftermiddag, hele lørdagen og hele søndagen. Den hyggelige festplads er som en stor grøn amfiscene, og vi sørger for i hundredevis af siddepladser foran de to udendørsscener. På pladsen finder du både en lækker vinbar, en specialølbar, en kaffebar, den klassiske festivalbar og en stribe madtilbud. Hver morgen starter vi med morgenbrød og morgenbitter.

Vi sørger for alle de største dansktopkunstnere og oplevelser til både dansebenene og grinemusklerne.

Køb billet til én dag eller alle tre dage!

Billetterne er allerede til salg – og i år udvider vi med festivalens egen campingplads lige ved siden af festivalpladsen og gør parkering, shuttlebusser og hotelpakker endnu nemmere.

Vi tilbyder dagsbilletter til de enkelte dage, fredag, lørdag eller søndag – eller du kan købe en partoutbillet, der gælder alle tre dage.

Besøg vores billetsalg for at købe dine billetter. De tager kun et par minutter, og du kan betale med både kreditkort eller mobilepay.

Husk at læse om vores overnatningsformer her, før du går til billetsalget

Sikken fest! Vil du med?