NYE RAMMER

Ollerup Arena er placeret i byen Ollerup, der ligger på Sydfyn – 3 km øst for Vester Skerninge og 7 km vest for Svendborg. 

Ollerup Arena tilbyder oplevelser, der forener kulturarrangementer i en helt unik arena med naturskønne Sydfyn i historiske omgivelser ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Det betyder blandt andet, at du foruden dine tilkøbte oplevelser også møder kunst i området omkring arenaen. 

Kunstoplevelserne er at finde på hele området; lige fra bevaringsværdige bygninger og Danmarks første indendørs svømmehal til bronzeskulpturer uden for skolens hovedbygning, græske skulpturer ved det udendørs svømmebassin samt Hein Heinsens værker ”De store visere” og ”Tilskueren” på det grønne område bag arenaen.

Området er meget naturskønt og byder på ranmorænebakker dannet af de seneste isfremstød. 

Der findes mange muligheder for vandre- og cykelture, hvis I vil nyde naturen i dagene før eller efter besøget i Ollerup Arena.

Afspil video

Du møder således en arena, der er placeret et sted, der gennem de sidste 100 år har været medskaber i vores syn på krop, køn, idræt, naturlighed, skønhed, individ og fællesskab. Denne historie sammenholdt med omgivelserne skaber en helt speciel stemning. En stemning man fornemmer med det samme, når man er i og omkring Arenaen.

OM ARENAEN

Vi kan rumme alt fra firmafester og møder til koncerter, konferencer og sportsbegivenheder

ARRANGØR

Lad dit næste arrangement udfolde sig under historiens vingesus i uforglemmelige rammer

FAKTA

Bliv klogere på antal siddepladser, parkeringsmuligheder, handicapadgang og meget mere