Mange muligheder

Arenaens fleksible rammer, muliggør at designe rummet til den størrelse som arrangementets publikumskapacitet dikterer. Arenaen kan mørklægges og tribuner kan køres ind og ud efter behov. 

Arenaen har med sine 3 tilstødende foyerer og sit store areal, god plads til publikum såvel som serveringssteder. Hertil kommer de tilstødende servicelokaler.

Ollerup Arena har blandt andet følgende muligheder: 

Stor scene med plads til ca. 4000 tilskuere

Ved brug af 3 ud af de 4 tribuner kan der opsættes en stor scene og gulvarealet kan desuden benyttes til publikummer. Dette giver plads til omkring 4000 tilskuere til f.eks. musikarrangementer, foredrag eller konferencer.

Sportsarrangementer med plads til 2273 siddende gæster og 1000 stående tilskuere

Ved brug af alle tribuner efterlades stadig rigelig gulvplads til sportsarrangementer. Arenaens foyer kan desuden benyttes til VIP-arrangementer samt serveringssteder. 

Udendørs arrangementer med plads til mellem 10.000 og 15.000

De kunstfyldte arealer omkring Arenaen er ideelle til både større og mindre arrangementer. Græsarealet ved “volden” i forlængelse af arenaens buer kan skabe ramme for op imod 15.000 tilskuere. 

Vip-rum

Arenaen har 3 store foyer som alle kan afgrænses og udgøre flotte og praktiske VIP lokaler. De kan derudover udnyttes til arrangementer og bespisninger. 

OM ARENAEN

Vi kan rumme alt fra firmafester og møder til koncerter, konferencer og sportsbegivenheder

ARRANGØR

Lad dit næste arrangement udfolde sig under historiens vingesus i uforglemmelige rammer

FAKTA

Bliv klogere på antal siddepladser, parkeringsmuligheder, handicapadgang og meget mere