FACEOFF DENMARK

Dato

Bassen banker derudaf, publikum råber, du kan ikke nå at tælle rotationerne, og du smider dine svedige håndflader i vejret, når gymnaster i absolut verdensklasse tester grænserne for, hvad der er muligt.

Velkommen til Faceoff.

Siden 2014 har et hold ildsjæle fra den danske foreningsgymnastik sat sig for at genoplive gymnastikken, gøre den seværdig, gøre gymnasterne til rockstjerner og for at lave et show, man kommer til at tale om.

Det er lykkes.

FACEOFF 2024 består af en række konkurrencer, som afholdes i Norge, Sverige og Danmark, og vi glæder os til at invitere dig med, når FACEOFF Danmark afholdes i Ollerup Arena d. 22/6 2024. Her tager vi det øverste lag af dansk springgymnastik, og kårer en sejrherre.

Det lyder måske som konkurrencegymnastik, men det er langt fra alt, hvad du tidligere har set. Lyset skrues ned, musikken skrues op, og med festmusik bragende fra højttalerne, belønnes konkurrencens deltagere ikke for strakte fodled og fejlfrie landinger, men for deres evne til at nytænke, underholde, for vilde momenter og for springrutiner, der sprænger rammerne for, hvad den klassiske gymnastik rummer.

Og vi garanterer dig – det er en oplevelse.

Du kan se meget mere på FACEOFFs hjemmeside, se tidligere events på deres Instagram og finde billetter her:

Vi glæder os til at se dig til en gymnastikoplevelse ud over det sædvanlige d. 15/6 på Ollerup Arena